Haber

Milas MYO Öğrencileri Mezun Oldu  

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Milas Meslek Yüksekokulu, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan öğrenciler için Mezuniyet Töreni düzenledi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Milas Meslek Yüksekokulu çeşitli programlarından mezun olan 250 öğrenci düzenlenen törenle yeni yaşamlarına uğurlandı.

Milas Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Yapar, Milas İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, MSKÜ personeli, öğrenciler ve velileri katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından protokol üyeleri ile mezun öğrencileri temsilen Milas Meslek Yüksekokulu birincisi Nezahat Erdoğan günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, mezun olan öğrencilere seslenerek " Her birinizin üstün yeteneklerle donatılması gerektiğine inanarak çok büyük gayretler sarf ettik. Geride kalan 3 yılı aşkın sürede Üniversitemiz kurumsal yönetim, Ar-Ge, toplumsal katkı, kampüs gelişimi ve eğitim öğretim alanlarında adeta sıçrayış göstermiştir.  Şüphesiz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi; Sn. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, devletimizin tüm kurumlarının, Valiliğimizin, milletvekillerimizin, belediyelerimizin, kaymakamlarımızın, emniyet teşkilatımızın, firmalarımızın sundukları desteklerle, bu noktalara ulaşmıştır. İnançla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya çıkarma, onları cesaretlendirme felsefesiyle, öğrenci merkezli bir seyir izlemiştir. Bu vesileyle sizleri yetiştiren büyük emekler veren hocalarımız başta olmak üzere, bizlerle omuz omuza vererek desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, dereceye giren öğrencilere belgelerini takdim etti.

Belge takdim törenin ardından mezun öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2078